Skip to main content

Hachee met puree en rode kool

  • Totale tijd 4-25 minuten

Ingrediënten

icon package

Recept stappen

  1. Optie 1. Heteluchtoven: Verwijder de folie of verwarm de maaltijd op in een afgedekte ovenschaal ca 25 min op 150c in een voorverwarmde oven.
  2. Optie 2. Pan: Verwarm de maaltijd op matig vuur gedurende 8 tot 10 minuten
  3. Optie 3. Magnetron: Gaatjes prikken in de folie en verwarm in 4 minuten op 800 watt.
  4. Van de venkel, meiraap en sinaasappel kun je een slaatje maken:Schil 1 meiraap. Verwijder het loof (bewaar een beetje) en het hart van 1 venkel. Snij beide doormidden en dan in dunne plakjes (evt met een mandoline).
  5. Maak een vinaigrette van 3 el witte wijnazijn, 2 el olie, 1 el sinaasappelrasp, 2 el sinaasappelsap, 2 tl mosterd en peper en zout naar smaak. Voeg bij de venkel en meiraap samen met een beetje van het venkelloof, hussel goed door