Skip to main content

Head-to-tail Appelschillenwhisky met ginger ale limoensap

Vegan

  • Totale tijd 10 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 3 stuk(s) appels

In Huis

  • 375 ml whisky
  • 1 stuk(s) kaneelstokje
  • 1 stuk(s) kruidnagel
  • 1 stuk(s) citroen
  • 2 flesje(s) ginger ale
  • 1 stuk(s) limoen
icon package

Recept stappen

  1. Doe de appelschillen in een glazen pot. Schenk de whisky er bij en doe er het kaneelstokje, de kruidnagel en citroenschil bij.
  2. Sluit het deksel en laat 2 dagen trekken (marineren) . Giet dan door een zeefje en schenk in een klein flesje.
  3. Doe 30 ml van de appelwhisky in een hoog limonade glas. Vul met ijsblokjes en schenk er wat gingerale bij. Knijp er wat limoensap in en serveer.