Skip to main content

Hotdog ciabatta met andijvie, mosterd, tijm en gekaramelliseerde uien

Rund, Varken

  • Totale tijd 20 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 1 tl Mosterd
  • 2 stuk(s) Uien
  • 4 stuk(s) Runderrookworst
  • 4 stuk(s) Ciabatta
  • 4 blaadje(s) Andijvie

In Huis

  • 3 el Olijfolie (extra vierge)
  • 1 el Balsamicoazijn
  • 1 tl Honing
  • 1 snufje(s) Zout
  • 1 tl Tijmblaadjes
  • 2 om te bakken Olie
  • 2 tl Suiker
icon package

Recept stappen

  1. Maak de dressing voor de andijvie door de olijfolie, balsamico, honing en een snuf zout te mengen met de mosterd. Zet apart.
  2. Snij de ui in ringen. Verhit de plantaardige olie in een koekenpan. Bak de ui met de tijmblaadjes op middelhoog vuur aan tot de ui zacht wordt. Roer de suiker er door en laat de uien karamelliseren. Roer regelmatig door.
  3. Verwarm in de tussentijd de worsten volgens gebruiksaanwijzing.
  4. Snijd de ciabatta’s aan de bovenkant in de lengte in.
  5. Snij de andijvie zeer fijn. Meng de andijvie met de dressing en verdeel over de broodjes. Snijd desgewenst de rookworsten in de lengte door midden. Doe de rookworst in de broodjes . Bestrijk met wat mosterd en schep er wat uien over.