Hotdog met gekaramelliseerde ui en yacon
Rund
- Totale tijd minuten
![Gemakskrat Vega Voorlopig Komt Een Nwe](https://dekrat.imgix.net/uploads/images/recipes/Gemakskrat-Vega-voorlopig-komt-een-nwe.jpg?auto=compress%2Cformat&crop=focalpoint&fit=crop&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=480&q=50&w=960&s=b97ca76dfac914f2c5079330724bd0e3)
Ingrediënten
In de box
- 200 g Yaconwortel
- 1 stuk(s) Boule natur
- 2 stuk(s) Ui
- 4 stuk(s) Rookworstjes
- 200 g Zuurkool
In Huis
- 4 el Mayonaise
- 2 el Yoghurt
- 1 el Ketchup
- 2 el Boter
- 1 el Balsamicoazijn
- 1 tl Suiker
Recept stappen
- 1. Snij de yacon in lucifertjes.
- 2. Meng mayonaise, yoghurt en ketchup en zet apart.
- 3. Verwarm de oven voor op 200 graden en bak het brood af in circa 10 minuten.
- 4. Verhit de boter in een koekenpan.
- 5. Snij de ui in ringen en bak zachtjes 10 minuten aan in de boter.
- 6. Voeg de balsamico en de suiker toe en laat nog 15 minuten karamelliseren op laag vuur.
- 7. Bereid de rookworsten volgens gebruiksaanwijzing.
- 8. Snij het brood in plakken en besmeer met een beetje van de mayonaise. Beleg met een pluk zuurkool.
- 9. Snij de rookworsten in de lengte doormidden en leg de twee helften op de zuurkool.
- 10. Leg daarop de yacon en beleg met de gekaramelliseerde ui. Dek af met een plak brood.