Skip to main content

Hotdog met gekaramelliseerde ui en yacon

Rund

  • Totale tijd 30 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 200 g Yaconwortel
  • 1 stuk(s) Boule natur
  • 2 stuk(s) Ui
  • 4 stuk(s) Rookworstjes
  • 200 g Zuurkool

In Huis

  • 4 el Mayonaise
  • 2 el Yoghurt
  • 1 el Ketchup
  • 2 el Boter
  • 1 el Balsamicoazijn
  • 1 tl Suiker
icon package

Recept stappen

  1. 1. Snij de yacon in lucifertjes.
  2. 2. Meng mayonaise, yoghurt en ketchup en zet apart.
  3. 3. Verwarm de oven voor op 200 graden en bak het brood af in circa 10 minuten.
  4. 4. Verhit de boter in een koekenpan.
  5. 5. Snij de ui in ringen en bak zachtjes 10 minuten aan in de boter.
  6. 6. Voeg de balsamico en de suiker toe en laat nog 15 minuten karamelliseren op laag vuur.
  7. 7. Bereid de rookworsten volgens gebruiksaanwijzing.
  8. 8. Snij het brood in plakken en besmeer met een beetje van de mayonaise. Beleg met een pluk zuurkool.
  9. 9. Snij de rookworsten in de lengte doormidden en leg de twee helften op de zuurkool.
  10. 10. Leg daarop de yacon en beleg met de gekaramelliseerde ui. Dek af met een plak brood.