Indiase butter chicken van de Pasta Fabriek met geroerbakte spinazie

Kip, Kant en klaar van de Pastafabriek

  • Totale tijd 15 minuten
Wk 15 Indiase butter chicken met volkoren basmatirijst en gewokte spinazie 2

Ingrediënten

In De Krat

  • 3 porties Indian butter chicken
  • 2 stengels bleekselderij
  • 1 zakje spinazie
  • schepje Bulgaarse yoghurt (optioneel)

In Huis

  • om te bakken olie
  • 1 teentje knoflook
icon package

Recept stappen

  1. Verwarm de maaltijden in de oven of magnetron volgens instructie op de verpakking.
  2. Snij 2 stengels bleekselderij in plakjes en roerbak in een beetje olie. Knijp er desgewenst een teentje knoflook bij. Voeg als de bleekselderij een beetje zachter is de spinazie toe en laat slinken.
  3. Serveer de spinazie bij de butter chicken. Een schep yoghurt kan ook lekker zijn erbij!