Skip to main content

Indiase eiercurry met snijbiet Uit de Keuken van Maass

Kant en klaar van Uit de Keuken van Maas

  • Totale tijd 15-20 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 3 portie eiercurry kant en klaar
  • 250 gram snijbiet

In Huis

  • olijfolie om te bakken
  • 1 teentje knoflook
icon package

Recept stappen

  1. Bereid de maaltijd volgens de aanwijzing op de verpakking.
  2. Spoel de snijbietbladeren af. Snij de steel in stukjes en het blad in repen. Verhit olie in een koekenpan en roerbak de snijbiet een paar minuten (eerst de stelen en dan de blaadjes) totdat geslonken. Hak een teentje knoflook fijn. Voeg op het laatst toe en schep een paar keer om. Serveer bij de Indiase eiercurry.
  3. Maak er een salade van bijvoorbeeld tomaat, komkommer en paprika bij.