Skip to main content

Indiase eiercurry van Uit de Keuken van Maass met geroerbakte wokmix

Kant en klaar van Uit de Keuken van Maas

  • Totale tijd 20 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 3 portie eiercurry kant en klaar
  • 0.75 komkommer
  • 1.50 plantje wokmix

In Huis

  • olie en azijn
  • knoflook
icon package

Recept stappen

  1. Doe de maaltijden samen in een schaal en verwarm afgedekt in de oven (180 graden, 15 minuten) of de magnetron (3 minuten vol vermogen).
  2. Schil de komkommer, snij in stukjes en zet in een schaaltje op tafel, indien gewenst met wat olie en azijn.
  3. Haal de blaadjes van de wokmixplant en was met behulp van een slacentrifuge. Snij de steeltjes in stukjes en het blad grof (dunne steeltjes zijn lekker om te eten, dikkere zijn te stug). Verwarm olie in een koekenpan of wok. Roerbak de wokmix. Hak een knoflookje fijn en hussel op het laatst even mee. Breng op smaak met zout en peper of een beetje ketjap of sojasaus. Serveer bij de eiercurry, samen met de komkommer.