Skip to main content

Indonesisch gemarineerde kippendij

  • Totale tijd 40 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 440 g Kippendijen

In Huis

  • 1 el Ketjap manis
  • 1 el Citroensap
  • 1 teentje(s) Knoflook
  • 1 tl Sambal manis
  • 1 tl Gemberpoeder
  • 1 tl Komijnpoeder
  • 1 tl Kardemompoeder
  • 1 tl Korianderpoeder
  • 1 el Olie
  • naar smaak Zout
icon package

Recept stappen

  1. 1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. 2. Meng alle ingrediënten, behalve de kip, in een kom tot een gladde pasta. Voeg eventueel een eetlepel water toe.
  3. 3. Wrijf de kippendijen in met de marinade. Leg in een ovenschaal in en zet ze voor ca. 30 minuten in de oven totdat de kip gaar is. Draai de kip na 20 minuten om.
  4. <br>Tip: lekker met gado gado groente en rijst.