Jalapeño dip
Vegetarisch, Bijgerecht
- Totale tijd minuten

Ingrediënten
In de box
- 1 stuks Jalapeño
- 1 bosje koriander
- 1 teentje knoflook
- 200 ml Griekse yoghurt
- 1 zakje waterkers
In Huis
- kneepje limoensap (mag uit een flesje)
- 3 el olijfolie extra vierge
- 0.5 tl komijn
Recept stappen
- Verwarm de over voor op 200 graden.
- Besprenkel water over het brood en bak in 10 minuten gaar.
- Doe de jalapeño (met of zonder zaadlijst), de koriander, limoensap, olijfolie extra vierge, komijn en de knoflook in de keukenmachine en maal fijn.
- Voeg de yoghurt toe en puls kort. Proef af op zout en peper.
- Doe in een kommetje en garneer met nog wat olijfolie, komijnpoeder en een plukje waterkers
- Serveer met het warme brood.