Skip to main content

Kaasfondue van Kaas in het Bakkie met volkoren brood, rauwkost en sla

  • Totale tijd 20 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 1 stuks bruin brood
  • 2 potten kaas in het bakkie
  • 400 gram bloemkool**
  • 300 gram peen**
  • 6 stengel(s) bleekselderij**
  • 0.50 zakje veldsla**

In Huis

  • naar smaak sla dressing
  • naar smaak Zwarte peper (vers gemalen)
icon package

Recept stappen

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden voor het brood en bak af in 12-15 minuten.
  2. Verwarm de inhoud van de potten kaasfondue in een pan. Breng net niet aan de kook.
  3. Haal (kleine) roosjes van de bloemkool. Schil de peen met een dunschiller en snij in staafjes. Snij elke stengel van de bleekselderij in grote stukken.
  4. Was de veldsla. Maak een simpele dressing en zet even apart en meng.
  5. Plaats de pan of schaal op een rechaud en laat zachtjes doorkoken. Roer regelmatig. Laat iedereen de groenten en het brood in de fondue dopen en serveer de sla erbij.