Skip to main content

Kalfsragout met snijbonen en verse tagliatelle

  • Totale tijd 20 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 1 kilo kalfsragout
  • gram snijboon
  • 3 bakjes verse tagliatelle
  • 1 citroen
icon package

Recept stappen

  1. Verwarm de ragout zachtjes in een pan, laat niet aan de kook komen.
  2. Breng een ruime pan water aan de kook voor de pasta.
  3. Breng een kleiner pannetje water aan de kook voor de snijbonen.
  4. Leg de snijbonen in stapeltjes, verwijder alleen het steeltje en snij diagonaal in stukjes van 1,5 cm. Kook beetgaar in ca. 6 minuten.
  5. Kook de verse pasta gaar in 2 minuten.
  6. Rasp de citroen. Giet de snijbonen af, voeg een klontje boter toe en de citroenrasp. Hussel om.
  7. Serveer pasta met ragout en snijbonen.