Skip to main content

Kalfsragout met verse tagliattelle, broccoli en paprika

van Elleke's Keuken

Kant uit Elleke's Keuken

  • Totale tijd 15 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 2 rode puntpaprika's
  • 1 kilo kalfsragout
  • 1 broccoli
  • 3 bakjes tagliatelle
  • 1 citroen

In Huis

  • 1 klontje boter
icon package

Recept stappen

  1. Snij de paprika in repen en geef vast aan de kinderen op te snacken.
  2. Verwarm de ragout zachtjes in een pan, laat niet aan de kook komen.
  3. Breng een kleiner pannetje water aan de kook voor de broccoli. Snij de steel van de broccoli in stukjes en de roosjes klein. Kook beetgaar in ca. 6 minuten.
  4. Breng een ruime pan water aan de kook voor de pasta.
  5. Kook de verse pasta gaar in 2 minuten. Rasp de citroen.
  6. Giet de broccoli af, voeg een klontje boter toe en de citroenrasp. Hussel om. Serveer de pasta met ragout en broccoli.