Kaneeltoastjes met appel
Nagerecht
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 1 stuks meerzaden stokbrood
- 2 stuks appel Hollandse gala
In Huis
- 50 gram boter (kamertemperatuur)
- 1 el kaneel
- 3 el suiker
Recept stappen
- Verwarm de oven voor op 175 graden.
- Snij het stokbrood in schuine plakjes van ca. 5 cm dik. Meng de boter met de helft (!) van de kaneel en suiker. Bestrijk de plakjes stokbrood aan beide kanten dun met de boter.
- Leg de stokbroodjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak 10 minuten in de oven totdat ze goudbruin en knapperig zijn.
- Schil de appel en verwijder het klokhuis. Rasp en meng met de andere helft van de kaneel en suiker. Verdeel de appelrasp over de kaneeltoastjes en bak nog ca. 10 minuten in de oven tot de appel verkleurt.
- Serveer met een beetje yoghurt.