Skip to main content

Kant en klaar: Vispie van Pompie met broccolisoep en linzensalade van Uit de Keuken van Maass

  • Totale tijd 20 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 5 stuks Vispie kabeljauw honing mosterd
  • 3 bakjes Broccoli-kokossoep van Maass
  • 3 bakjes Linzensalade van Maass
  • 1 zakje Veldsla
icon package

Recept stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Verwijder de foliebakjes en verwarm gedurende ca. 18 minuten.
  2. Warm de soep zachtjes op in een steelpannetje.
  3. Was de veldsla.
  4. Eet de soep terwijl je op de pie's wacht.
  5. Serveer de linzensalade op een bedje van veldsla met de pie's erbij.
  6. Alles bij elkaar te veel? De linzensalade en soep zijn tot en met donderdag te eten. Neem wat over is mee naar je werk voor de lunch of geef het aan een kind dat vroeg naar training moet!