Kastanjechampignons gevuld met hüttenkäse, spekjes en peterselie

Snel klaar, Voorgerecht

  • Waarvan Oventijd minuten
  • Totale tijd minuten
Ovenschotel met prei, kipgehakt en appel | Maaltijdbox recepten

Ingrediënten

In De Krat

  • 600 gram kastanjechampignons
  • 150 gram spekblokjes

In Huis

  • 300 gram hüttenkäse
  • naar smaak balsamicoazijn
  • 15 gram platte peterselie
icon package

Recept stappen

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Boen de champignons schoon en haal het steeltje en de ring er af. Vul de champignons met hüttenkäse breng op smaak met wat peper.
  3. Verdeel de spekjes over de champignons en schenk er wat balsamicoazijn overheen. Bak de gevulde champignons 15-20 minuten in de oven tot de spekjes krokant zijn.
  4. Laat de gevulde champignons even afkoelen, hak de peterselie grof.
  5. Serveer de gevulde champignons met de peterselie.
  6. Lekker als voorgerecht bij een diner, maar ook bij de borrel.