Skip to main content

Kip op de wijze van Frontinus

Ingrediënten

In De Krat

  • 400 g Kippendijen
  • 2 takje(s) Koriander

In Huis

  • 1 scheutje(s) Vissaus
  • 2 takje(s) Dille
  • 1 dl Kippenbouillon
  • 1 snufje(s) Gedroogd bonenkruid
  • 4 stuk(s) Prei
  • 2 el Druivensap
  • naar smaak Peper en zout
icon package

Recept stappen

  1. 1. Kruid de kippendijen met peper en enkele druppels vissaus of zout. Verwijder de steeltjes van wat koriander en wat dille en hak fijn. Braad de kippendijen aan in een grote pan.
  2. 2. Voeg de bouillon toe en laat verder garen met een snuifje bonenkruid. Snij intussen de prei in ringen en voeg toe aan de kip. Laat verder garen totdat de kip klaar is.
  3. 3. Voeg op het einde van de gaartijd het druivensap, de koriander en de dille toe. Serveer direct.