Skip to main content

Kipfilet met gebakken spekjes in tomatensaus

  • Totale tijd 20 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 400 g Kipfilet
  • 100 g Spekblokjes
  • 1 stengel(s) Bleekselderij
  • 2 blikje(s) Ragu Classico

In Huis

  • 1 tl Olijfolie
  • 400 g Pasta
icon package

Recept stappen

  1. 1. Snij de kipfilet in reepjes. Verhit de olijfolie in een pan en bak hierin de spekblokjes zachtjes aan totdat ze bruin worden. Haal uit het vet met een schuimspaan. Bak de reepjes kip aan in het overgebleven bakvet totdat de kip bruine randjes krijgt.
  2. 2. Snij in de tussentijd de bleekselderij in plakjes. Bak de bleekselderij 5 minuten mee. Voeg de tomatensaus toe en breng aan de kook. Laat 15 minuten zachtjes koken.
  3. 3. Bereid de pasta volgens gebruiksaanwijzing. Voeg de spekblokjes weer toe aan de tomatensaus en warm een minuut mee.
  4. Serveer de pasta met de saus.