Skip to main content

Kippenragout van Ellekes keuken met ijsbergsalade

Kip

  • Totale tijd 25 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 3 potten kippenragout van Elleke's Keuken
  • 2 bakjes cherrytomaatjes
  • 1 komkommer
  • 1 zakje ijsbergsla
  • dressing mosterd-dille van Ton's mosterd
  • 5 bloempie bakjes
icon package

Recept stappen

  1. Verwarm de oven voor op de hoogst mogelijke stand. Verwarm de kippenragout langzaam in een steelpannetje. Halveer de cherrytomaatjes en snij de komkommer in blokjes. Meng de ijsbergsla met de tomaatjes, komkommer en de dressing van Tons mosterd.
  2. Als de oven echt goed op temperatuur is leg je de bloempie bakjes er 3 minuten in (blijf erbij of zet een wekker zodat ze niet per ongeluk verbranden; ze hebben echt maar heel even nodig en de oven is heel heet!).
  3. Vul de bloempie bakjes met de kippenragout en serveer met de sla.