Knakworst op ciabatta met geroosterde groenten en aardappelen

  • Waarvan Oventijd 25 minuten
  • Totale tijd 30-35 minuten
Truffelworstje op ciabatta met geroosterde groenten en aardappelen | Maaltijdbox recepten

Ingrediënten

In De Krat

  • 3 stuks punt paprika
  • 2 stuks courgette
  • 1 stuks witte ui
  • 800 gram Frieslander aardappelen
  • 4 stuks knakworsten
  • 4 stuks ciabattabroodjes
  • naar smaak rucola

In Huis

  • olie om te bakken
  • 1 el balsamicoazjin
  • naar smaak mayo en/of mosterd
icon package

Recept stappen

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  2. Snij de paprika en courgette in lange repen van 1 cm dik. Snij de ui in halve ringen. Was of schil de aardappelen en snij in stukken van ca. 1,5 cm. Hussel in een grote ovenschaal goed met de olie, zout, peper en balsamicoazijn. Zorg dat alles goed bedekt is. Schuif ca. 25 minuten in de oven.
  3. Dek alvast de tafel.
  4. Bak de knakworsten in wat olie in een koekenpan goudbruin.
  5. Bak de broodjes 5-6 minuten af in de oven.
  6. Laat iedereen naar smaak een beetje mayonaise en/of mosterd op de broodjes smeren. Beleg met wat rucola, geroosterde groenten en als laatste de worstjes.
  7. Serveer met de rest van de geroosterde groenten en de aardappelen.