Lamsmerguez met venkel, mais en koriander
Lam
- Totale tijd minuten

Ingrediënten
In de box
- 8 stuks lamsmerguez
- 1 stuks venkel
- 1 blikje mais
- 0.5 bosje koriander
- 2 tenen knoflook
In Huis
- olie om te bakken
Recept stappen
- Snij de venkel in dunne plakken en hak de knoflook fijn.
- Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de lamsmerguez op middelhoog vuur in 8-10 minuten goudbruin en gaar. Haal uit de pan en houd warm.
- Gebruik dezelfde pan om de venkel te bakken. Voeg eventueel wat extra olie toe en bak de venkel 10 minuten tot deze zacht en licht gekarameliseerd is.
- Voeg de knoflook en de uitgelekte mais toe aan de pan en bak nog 2 minuten mee. Breng op smaak met peper.
- Hak de koriander grof.
- Serveer de lamsmerguez met de venkel-mais-mengeling en garneer met koriander.