Landbrood tosti met pikante boerderijkaas, gekaramelliseerde ui en cornichons

Lunch

  • Totale tijd 20 minuten
Curry van bloemkool, aardappelen en eieren | Maaltijdbox recepten

Ingrediënten

In De Krat

  • 1 stuks rode ui
  • 8 sneetjes landbrood
  • 200 gram boerderijkaas pikant
  • 100 gram cornichons

In Huis

  • olie om te bakken
  • naar smaak suiker
  • naar smaak balsamico azijn
  • naar smaak roomboter
icon package

Recept stappen

  1. Snij de ui in ringen. Verhit olie en roomboter in een kleine koekenpan en fruit de ui 2 minuten op middelhoog vuur. Voeg de suiker en balsamico-azijn toe en roer door. Draai het vuur zacht en laat ca. 15 min pruttelen.
  2. Snij voor ieder twee boterhammen en besmeer deze met roomboter aan de buitenkant. Beleg een van de twee boterhammen met de boerderijkaas pikant en maak tosti’s in het tosti-ijzer of in de pan.
  3. Serveer de tosti samen met de gekaramelliseerde ui en de cornichons.