Skip to main content

Lasagne van de Pastafabriek

met een goedgevulde salade

Kant en klaar van de Pastafabriek

  • Totale tijd 25 minuten

Ingrediënten

icon package

Recept stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Verwijder het plastic van de lasagneschaaltjes. Besprenkel met een beetje olijfolie en verwarm gedurende 15-20 minuten.
  2. Snij het kontje en het loof van de venkel en snij in stukjes. Doe in een slakom. Giet de tuinbonen uit pot af en voeg toe. Halveer (een deel van) de tomaatjes en voeg toe. Was de sla** (circa de helft) en maak een simpele vinaigrette. Meng bij de rest en serveer bij de lasagne.
  3. Vandaag is er voor de kinderen een gezond toetje! Een bakje milde yoghurt** (met naar smaak eventueel wat honing, jam of limonade).
  4. simpele vinaigrette voor bovengenoemde hoeveelheid salade: 5 el olie, 2 el wijnazijn, 2 tl mosterd, peper en zout. Klein teentje knoflook geperst erdoor is ook lekker. Let op! Gebruik geen oude knoflook. Doe je dat toch, snij dan doormidden en verwijder het loofje voordat je de knoflook uitperst!