Skip to main content

Lasagne vegetale van de Pastafabriek met een salade van roodlof, rucola en peer

Kant en klaar van de Pastafabriek

  • Totale tijd 15-30 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 4 porties Lasagne vegetale kant en klaar
  • 1 zakje rucola
  • 1 stuks peer
  • 2 stronkjes roodlof

In Huis

  • 3 el olijfolie (extra vierge)
  • 1 el wijnazijn
  • 1 tl mosterd
icon package

Recept stappen

  1. Optie 1: Schep de lasagne over in een ovenschaal. Dek af en verwarm in de magnetron. Zet daarna eventueel nog 5 minuten onder de grill.
  2. Optie 2: Verwarm de oven voor op 180 graden. Schep de lasagne over in een ovenschaal en verwarm 20-25 minuten.
  3. Maak intussen een salade. Was de rucola en scheur iets kleiner. Schil 1 peer en snij in stukjes. Halveer 2 stronkjes roodlof in de lengte en snij in ringen. Maak aan met een vinaigrette van 3 el olie, 1 el wijnazijn, 1 tl mosterd, peper en zout. NB. Eten je kinderen maar moeizaam sla? Gebruik dan niet alle rucola en roodlof. Als je het eenmaal hebt aangemaakt met dressing is het minder lekker de volgende dag.