Skip to main content

Linzenbolognese van Ellekes keuken met fris little gem, tomatenslaatje

Kant en klaar uit Elleke's Keuken

  • Totale tijd 15 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 1 pak volkoren spaghetti
  • 500 gram Linzenbolognese van Ellekes Keuken
  • 2 stuks tomaten
  • 2 kropjes little gem sla
  • naar smaak Alde Fryske kaas

In Huis

  • 3 el olijfolie extra vierge
  • 1 el witte wijnazijn
  • 1 tl mosterd
icon package

Recept stappen

  1. Breng een ruime pan gezouten water voor de spaghetti aan de kook (ca. 1 liter per 100 gram pasta).
  2. Warm de linzenbolognese zachtjes op.
  3. Kook de spaghetti in 6-7 minuten gaar.
  4. Snij de tomaten in kleine partjes en de little gem in reepjes en maak aan met een simpele vinaigrette. Bijvoorbeeld 3 el olijfolie extra vierge, 1 el witte wijnazijn, 1 tl mosterd, zout en peper.
  5. Rasp wat kaas naar smaak over de linzenbolognese en serveer het frisse slaatje ernaast.