Skip to main content

Linzencurry met citroenchutney van uit de keuken van Maass

Vegetarisch

  • Totale tijd 3 - 20 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 3 porties linzencurry citroenchutney
  • 4 tomaten

In Huis

  • naar smaak olijfolie extra vierge
icon package

Recept stappen

  1. Optie 1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Verwijder het plasticfolie van de bakjes. Laat de gerechten in de bakjes zitten of schep over in een of meerdere ovenschaaltjes. Druppel een klein beetje water bij het gerecht en dek het af met folie. Verwarm 15-20 minuten in de oven.
  2. Optie 2. Prik gaatjes in de plasticfolie en verwarm gedurende ca. 3 minuten op de hoogste stand in de magnetron.
  3. Maak een simpele tomatensalade. Snij 1 tomaat** per persoon in stukjes en meng er wat olijfolie extra vierge door. Breng eventueel op smaak met zout en peper.