Skip to main content

Linzenpie met parelcouscous-courgette salade en een broccolisoepje vooraf

van Uit de keuken van Maass en Pom’s Pie

Kant en klaar van Uit de Keuken van Maas

  • Totale tijd 25 minuten

Ingrediënten

icon package

Recept stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Haal de pie’s uit de bakjes en zet gedurende 18 minuten op wat bakpapier in de oven.
  2. Snij 250 à 300 gram courgette** in klein blokjes. Doe in een vergiet, besprenkel met wat citroensap (mag ook uit een flesje) en bestrooi met wat zout. Hussel om en laat even.
  3. Warm de soep op in een klein pannetje.
  4. Doe de parelcouscoussalade in een slabak en roer op het laatst de courgette en eventueel nog een scheutje olijfolie erdoor.
  5. Serveer de soep vooraf, gevolgd door de pie met de frisse salade.