Luxe yacon geitenkaas sandwich
Bijgerecht
- Totale tijd minuten

Ingrediënten
In de box
- 4 sneetjes rogge vloerbrood
- 250 gram yacon
- 1 rolletje de molkerei geitenkaas
In Huis
- 50 gram walnoten
- 1 el balsamico-azijn
- 1 tl honing
- 3 el olijfolie extra vierge
- kneepje citroensap
- 40 gram rucola
Recept stappen
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Maak een dressing van de olijfolie extra vierge, balsamico-azijn, honing, peper, zout.
- Rooster de walnoten in een koekenpan (of 5-7 minuten in de oven). Laat afkoelen op een bord.
- Besprenkel het brood met wat water en bak in 10-12 minuten af.
- Schil de yacon en snij in flinterdunne plakjes met een dunschiller of mandoline en besprenkel met een beetje citroensap om verkleuring tegen te gaan.
- Verdeel de yaconpakjes mooi over het bord. Leg er wat rucola op en verkruimel de geitenkaas erbovenop. Bestrooi met de walnoten.
- Besprenkel met de dressing en serveer met een sneetje rogge vloerbrood.