Maaltijdsalade met omeletrolletjes, groenten en balsamicoazijn

  • Totale tijd 25 minuten
Maaltijdbox met duurzame streekproducten

Ingrediënten

In De Krat

  • 4 stuks ei
  • 1 stuks courgette
  • 4 stuks tomaten
  • 2 stuks komkommer
  • 0.5 stuks venkel
  • 1 zak gemengde salade

In Huis

  • scheutje melk
  • olie om te bakken
  • 3 el olijfolie extra vierge
  • 2 el balsamicoazijn
  • kneepje citroensap (mag uit een flesje)
icon package

Recept stappen

  1. Klop de eitjes los met een scheutje melk, peper en zout.
  2. Bak hier 4-5 dunne omeletjes van en rol deze op als ze nog warm zijn. Laat dit afkoelen.
  3. Snij de courgette in dunne sliertjes of reepjes. Verwarm olie in een koekenpan en bak kort aan op hoog vuur. Laat afkoelen.
  4. Maak de dressing in een slakom. Meng de olijfolie extra vierge, balsamicoazijn, een kneepje citroensap en zout en peper.
  5. Snij de tomaten in blokjes. Halveer de komkommer en snij in halve maantjes. Verwijder het kontje en loof van de venkel en snij in hele dunne plakjes. Meng alle drie samen met de gemengde sla door de dressing.
  6. Verdeel de omeletrolletjes over de salade en serveer.
  7. Lekker met een stukje brood of wat krieltjes uit de oven.