Skip to main content

Marokkaanse pannenkoek met radijsjes, yoghurt-muntsaus en koriander

Vegetarisch

  • Totale tijd 15 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 2 stuk(s) Marokkaanse pannekoek
  • 100 ml Yoghurt
  • 1 stuk(s) Rode ui
  • 2 takje(s) Munt
  • 4 takje(s) Koriander
  • 1 bosje(s) Radijsjes

In Huis

  • 1 teentje(s) Knoflook
  • naar smaak Citroensap
  • naar smaak Peper en zout
icon package

Recept stappen

  1. Verwarm de oven op 100 °C. Doe de pannenkoeken in een stuk aluminiumfolie en verwarm ze in de oven.
  2. Maak een yoghurtsaus. Doe de yoghurt in een schaaltje en pers er de knoflook boven uit. Snij de mint heel fijn en roer door de yoghurt. Breng op smaak met peper en zout en een kneepje citroensap.
  3. Snij de radijsjes in dunne plakjes en de ui in dunne ringen. Hak de koriander grof. Beleg de pannenkoeken met de radijsjes en wat ui. Schep er wat yoghurt over en bestrooi met de koriander.