Dit is ons receptenarchief t/m 2023. Heb je al een box? Log in met je bestaande e-mailadres in de Crisp app om ‘m daar te beheren.

Masala paneer bloemkool van Uit de Keuken van Maass met extra groenten voor de kinderen en een gebakken eitje

Vegetarisch

  • Totale tijd minuten
Wk 18 indiase curry met bloemkool spinazie en cashew

Ingrediënten

In de box

  • 4 porties Masala paneer bloemkool kant en klaar
  • 1 stronk broccoli
  • 1 stuk komkommer
icon package

Recept stappen

  1. Optie 1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Verwijder het plasticfolie van de bakjes. Laat de gerechten in de bakjes zitten of schep over in een of meerdere ovenschaaltjes. Druppel een klein beetje water bij het gerecht en dek het af met folie. Verwarm 15-20 minuten in de oven.
  2. Optie 2. Prik gaatjes in het plasticfolie en verwarm gedurende ca. 3 minuten op de hoogste stand in de magnetron.
  3. Tip: Kook er voor de kinderen wat broccoli bij en/of geef ze komkommer als tegenhanger van de pittigheid in dit gerecht. En bak er desnoods een eitje bij, die heb je extra gekregen.