Skip to main content

Masala paneer van Uit de Keuken van Maass met roti en gebakken paksoi

Vegetarisch, Kant en klaar van Uit de Keuken van Maas

  • Totale tijd 5-20 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 4 porties masala spinazie paneer kant-en-klaar
  • 1 stronk paksoi
  • 1 pakje roti

In Huis

  • 1 knoflookteen
icon package

Recept stappen

  1. Verwarm de maaltijden volgens instructie op de verpakking.
  2. Snij de paksoi in repen en roerbak kort in wat olie. Hak een teen knoflook en bak op het laatst heel even mee. Breng op smaak met peper en zout
  3. Bak de roti in een droge koekenpan, als volgt: je legt de roti opgevouwen in een klein koekenpannetje. Dan keer je hem om. Dan klap je ‘m open en vouwt m andersom, en dan doe je weer beide kanten. Voilà.
  4. Serveer de roti bij de kant en klaar en de paksoi erbij.