Skip to main content

(Meat)pie met spinaziesoep en een salade van lollo rosso

Vegetarisch

  • Totale tijd 30 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 4 stuk(s) Pie
  • 1 krop(pen) Lollo rosso
  • 1 stuk(s) Sjalot
  • 1 stuk(s) Aardappelen
  • 800 eventueel toevoegen Spinazie
  • 500 ml Kruidenbouillon
  • 1 Knoflook
  • 4 el Olijfolie
  • 4 tl Azijn
  • 1 tl Mosterd
  • naar smaak Peper en zout
icon package

Recept stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Maak 500 ml bouillon en houdt warm.
  3. Snipper de sjalot en snij de knoflook fijn. Schil de aardappels en snij in blokjes.
  4. Plaats de pies in de oven zonder het aluminium bakje, voor ongeveer 15 minuten.
  5. Fruit in een grote pan de sjalot en knoflook en aardappel in 1 el olie.
  6. Voeg spinazie toe en laat slinken.
  7. Voeg bouillon toe en laat 10 minuten koken. Pureer de soep.
  8. Voeg citroensap en peper en zout naar smaak toe.
  9. Maak voor de lollo rosso een vinaigrette van de azijn, de rest van de olie, mosterd, peper en zout.
  10. De soep wordt extra lekker als je er een beetje room bij doet!