Minestrone met chipolata worstjes en palmkool
Varken
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 4 stuks runderchipolata worstjes
- 1 stuks gele ui
- 7.5 gram lavas
- 500 gram palmkool
- 2 stuks wortel
- 200 gram Doré aardappelen
- 150 gram spinazie
In Huis
- olie om te bakken
- 100 gram spirelli pasta
- 2 teentjes knoflook
- 400 gram tomatenblokjes
- 2 blokjes groentebouillon
- 1 liter water
- 50 gram parmezaanse kaas
Recept stappen
- Verhit een scheut olie in een koekenpan. Bak de worstjes bruin in ca. 8 minuten. Haal uit de pan en snij in stukjes.
- Snij de ui en knoflook fijn. In dezelfde pan als de worstjes. Bak deze in een paar minuten zacht.
- Was de lavas en snij grof. Was de palmkool en snij in reepjes. Snij de wortel in halve maantjes. Schil de aardappelen en snij ze in stukken. Voeg de aardappelen, palmkool, lavas, wortels, spinazie, tomatenblokjes, pasta, bouillonblokje en water samen bij de ui en breng dit geheel aan de kook.
- Kook de soep 10 minuten. Proef of de pasta en aardappelen gaar zijn.
- Serveer de minestrone met parmezaan erover gestrooid.