Oesterzwammen met Regenboogwortel, Venkel en Rijst
Vegetarisch
- Totale tijd minuten

Ingrediënten
In de box
- 2 stuks venkel
- 700 gram regenboogwortel
- 4 stuks lente-ui
- 300 gram oesterzwammen
- 0.5 bosje peterselie
In Huis
- 250 gram rijst
- olie om te bakken
- 2 tenen knoflook
- 2 el witte wijnazijn
Recept stappen
- Kook de rijst volgens de verpakking.
- Snij de venkel in dunne reepjes, de regenboogwortel in plakjes, de lente-ui in ringen en hak de knoflook fijn.
- Verhit olie in een koekenpan en bak de oesterzwammen 5 minuten op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe en bak 2 minuten mee.
- Doe de regenboogwortel en venkel erbij en bak alles nog 8 minuten tot het zacht is.
- Breng op smaak met witte wijnazijn, zout en peper.
- Serveer de groenten en oesterzwammen op een bedje van rijst en garneer met fijngehakte peterselie en lente-ui.