Skip to main content

Old school andijviestamppot met gehaktballen en jus van SamSam en met een crunchy twist van de Krat

Kant en klaar van SAM SAM

  • Totale tijd 15 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 3 bakken Kant en Klaar: Andijviestamppot
  • 12 stuks Kant en Klaar: Limousin gehaktballetjes met jus
  • 2 stuks roodlof
  • 2 stengels bleekselderij
icon package

Recept stappen

  1. Verwarm de oven voor op 170 graden en verwarm de andijviestamppot en gehaktballen 15-20 minuten. Of gebruik een magnetron voor de stamppot en bak de ballen warm in een koekenpan.
  2. Halveer 2 roodlofjes** in de lengte en verwijder het hart. Snij in halve ringen. Snij 2 wat malsere bleekselderijstengels*** in plakjes en roer beide op het laatst door de opgewarmde stamppot.
  3. Serveer de stamppot met de gehakballen en jus.