Dit is ons receptenarchief t/m 2023. Heb je al een box? Log in met je bestaande e-mailadres in de Crisp app om ‘m daar te beheren.

Omelet met paddenstoelen, bosui en Duoruvael Vlooswijk Montfoort kaas

Vegetarisch

  • Totale tijd minuten
Crisp 2024 Weekbox Inspiratiekrat LR

Ingrediënten

In de box

  • 400 gram oesterzwammen & kastanjechampignons
  • 1 stuks pain au lavain bruin zonnepit
  • 8 stuks eieren
  • 2 stuks bosui
  • 125 gram Doruvael Vlooswijk Montfoort

In Huis

  • boter en olie om te bakken
  • 2 el paprikapoeder
  • 1 tl oregano
icon package

Recept stappen

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  2. Snij de paddenstoelen in stukken. Verhit olie in een koekenpan en bak hierin de paddenstoelen bruin. Bestrooi met peper en zout. Bak tot dat het vocht verdampt is.
  3. Bak het brood in ca. 10 minuten af in de oven.
  4. Snij de bosui in ringen.
  5. Verhit de boter in een grote koekenpan. Klop de eieren los en breng op smaak met paprikapoeder, oregano, peper en zout. Bak een omelet met de helft van de eieren. Snij de Doruvael Vlooswijk Montfoort kaas in dunne plakjes. Leg de helft van de paddenstoelen en de kaas er op en klap dicht. Snij doormidden.
  6. Serveer de omelet op een sneetje brood en garneer met bosui.