Omelet van tomaatjes en courgette

Vegetarisch

  • Totale tijd minuten
Omelet van tomaatjes en courgette met waterkerssoep en brood van de Veldkeuken | Maaltijdbox recepten

Ingrediƫnten

In De Krat

  • 0.5 stuks courgette
  • 500 gram cherrytomaatjes
  • 8 stuks eieren

In Huis

  • olie om te bakken
  • 1 teentje knoflook
  • 1 tl paprikapoeder
icon package

Recept stappen

  1. Snij de courgette in dunne plakjes. Verwarm olie in een afdekbare koekenpan en bak ca. 5 minuten tot ze beginnen te bruinen. Halveer de tomaatjes en pers de knoflook, bak kort mee.
  2. Klop de eieren, paprikapoeder en genoeg peper en zout los in een kom. Giet over de groenten. Dek af en bak 10-15 minuten tot de omelet gaar is. Als je er een vork in prikt en deze komt er nog nat uit, dan moet hij nog even.
  3. Serveer de omelet eventueel met waterkerssoep en wat brood voor een meer vullende maaltijd!