Skip to main content

Pasta met geitenkaas-schnitzel rolletjes, courgette en cherry tomaatjes uit de oven

Varken

  • Totale tijd 30 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 500 g Cherrytomaatjes
  • 4 stuk(s) Varkensschnitzel
  • 160 g Geitenkaas
  • 1 stuk(s) Courgette
  • 300 g Spelt pasta
  • 4 el Olijfolie
  • 2 teentje(s) Knoflook
  • naar smaak Peper en zout
icon package

Recept stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180 C.
  2. Zet een pan met water en ruim zout op voor de pasta.
  3. Halveer de tomaatjes. Snijd de courgette in de lengte 2 x doormidden en dan in blokjes van ca. 1 cm. Hak de knoflook fijn.
  4. Doe 4 el olijfolie in de ovenschaal. Meng de courgette en de tomaatjes in de ovenschaal. Bestrooi met de knoflook, peper en zout. Zet 20 minuten in de oven.
  5. Leg de schnitzel op een plank. Bestrooi de schnitzels met peper en zout en beleg met een paar plakjes geitenkaas van ca. 30 g per schnitzel. Hou een klein stukje geitenkaas apart voor de garnering. Rol de schnitzel met de kaas op en bestrooi met een beetje peper en zout.
  6. Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking en giet af.
  7. Zet een koekenpan op met 1 el olijfolie en bak aan beide kanten de rolletjes voor 30 seconden aan. Zet de rolletjes even apart.
  8. Controleer of de courgette zacht is door er in te prikken, voordat de rolletjes op de groenten in de oven gaan.
  9. Leg als de courgette gaar is de rolletjes bovenop de groente en bak nog 5 minuten in de oven.
  10. Dien de pasta samen op met de groenten en de rolletjes. Giet de overgebleven jus uit de ovenschaal er overheen en bestrooi met nog wat brokjes geitenkaas.
  11. Je kan ook nog wat Italiaanse kruiden over de groenten in de oven strooien, maar zonder kruiden is dit gerecht is ook erg lekker.