Skip to main content

Pasta met kalfsbraadworst en romige koolraap

Rund

  • Totale tijd 40 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 400 g Spelt pasta
  • 4 stuk(s) Kalfsbraadworst
  • 200 g Koolraap
  • 1 stuk(s) Uien

In Huis

  • 2 el Boter
  • 2 teentje(s) Knoflook
  • 250 ml Slagroom
  • naar smaak Peper en zout
icon package

Recept stappen

  1. 1. Schil de koolraap en snij in kleine blokjes. Breng een pan met water met wat zout aan de kook en kook de koolraap 5 minuten totdat de blokjes beetgaar zijn. Laat uitlekken.
  2. 2. Kook de pasta in c.a. 7 minuten gaar.
  3. 3. Verhit de boter in een koekenpan. Knijp de worsten in grove stukken uit hun vel in de hete boter en bak om en om bruin.
  4. 4. Snipper de ui en hak de knoflook fijn. Bak mee met het vlees totdat de ui zacht begint te worden. Voeg de koolraap toe en schep om. Voeg de slagroom toe en laat zachtjes inkoken. Breng op smaak met peper en zout.
  5. <br> 5. Schep de pasta door de warme saus. Tip: serveer met een eenvoudige salade.