Skip to main content

Pasta met Ragu Classico van CoCo met frisse salade

  • Totale tijd 20 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 300 g Volkoren tagliatelle
  • 2 blikje(s) Ragu Classico
  • 1 krop(pen) Sla
  • 150 g Peen
  • 200 g Bleekselderij
  • 50 g Jonge kaas

In Huis

  • 1 teentje(s) Knoflook
  • tl Zout
  • 2 tl Mosterd
  • 2 el Balsamicoazijn
  • 4 el Olijfolie (extra vierge)
icon package

Recept stappen

  1. NB. Let op je hebt 3 keer bleekselderij, en 2 keer sla, peen en kaas nodig deze week!
  2. 1. Kook de pasta gaar volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  3. 2. Warm de Ragu rustig op in een steelpan.
  4. 3. Was de sla. Snij de aangegeven hoeveelheid peen in kleine stukjes of halve maantjes. Neem het binnenste deel van de bleekselderij (het hart) en snij in plakjes. Doe alles in een slakom. Rasp de kaas.
  5. 4. Maak nu de dressing. Maak een teentje knoflook schoon en doe die samen met de aangegeven hoeveelheid zout in een vijzel. Plet het zout stevig door de knoflook heen totdat je een knoflook-pureetje hebt. Klop daar eerst de mosterd doorheen, voeg dan de balsamicoazijn toe en meng als laatste de olie erdoor.
  6. 5. Meng de dressing door de sla en serveer de pasta met de ragu-saus en de kaas.