Pasta met varkenssaucijs en champignons
Varken
- Totale tijd minuten

Ingrediënten
In de box
- 4 stuks varkenssaucijs
- 1 stuks ui
- 400 gram kastanjechampignons (gesneden)
- 0.5 bosje peterselie
- 1 bakje crème fraîche
In Huis
- 300 gram pasta
- 3 teentjes knoflook
- 2 el roomboter
- 2 tl chilipoeder
- 2 tl oregano
- 2 tl tijm
Recept stappen
- Snipper de ui en hak de knoflook en peterselie fijn.
- Haal het vlees van de worsten uit het velletjes en snijd het worstvlees in dikke stukken.
- Verwarm de olie in een grote koekenpan. Bak het vlees goudbruin. Haal dan uit de pan en zet opzij.
- Doe de roomboter in dezelfde pan en bak de ui en knoflook. Voeg na 1 minuut de champignons toe met de tijmblaadjes en bak dit mee voor 5-7 minuten. Breng op smaak met chili, oregano, peper en zout.
- Doe de room erbij samen met de worst en laat dit op een lage stand zachtjes pruttelen voor ca. 10 minuten.
- Kook in de tussentijd de pasta volgens de verpakking al dente. Giet af en laat uitlekken.
- Doe de pasta bij de saus en roer goed door
- Strooi er peterselie overheen en serveer direct.