Pasta met veganballetjes in tomatensaus uit de Keuken van Maass en groene asperges

Vegetarisch, Kant en klaar van Uit de Keuken van Maas

  • Totale tijd 15 minuten
Elleke kant en klaar pasta tomatensaus

Ingrediënten

In De Krat

  • 3 portie pasta met balletjes in tomatensaus Keuken van Maass
  • 500 gram groene asperges
  • 2 el peterselie
  • 45 gram sikkepit geitenkaas

In Huis

  • om te bakken olie
icon package

Recept stappen

  1. Verwarm de maaltijden volgens de instructie op de verpakking
  2. Optie 1: Asperges blancheren: Breng in een grote pan een laagje gezouten water aan de kook voor de asperges. Snij ca. 2 cm van de onderkant van de asperges en kook ze in 5 à 6 minuten beetgaar. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Optie 2: Asperges grillen: Snij ca. 2 cm van de onderkant van de asperges. Verhit een grillpan tot goed heet. Olie de asperges licht in en grill in ca. 8 min beetgaar. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Hak wat peterselie** fijn en rasp de geitenkaas** en garneer de pasta daarmee. Serveer met de groene asperges.