Skip to main content

Penne met cavalo nero en gegrilde paprika

Vegetarisch

  • Totale tijd 30 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 2 stuk(s) Paprika
  • 1 stuk(s) Ui
  • 400 g Palmkool

In Huis

  • naar smaak Peper en zout
  • 1 teentje(s) Knoflook
  • om te bakken Olie
  • snufje(s) Gedroogde chilipeper
  • 400 g Pasta
  • naar smaak Parmezaanse kaas
icon package

Recept stappen

  1. Grill eerst de paprika. Verwarm de oven voor op de hoogste grillstand. Verwijder zaad en zaadlijsten van de paprika's en snij in stukken.
  2. Leg de paprika onder de gril en grill tot er zwarte blazen ontstaan. Laat afkoelen, verwijder het vel en bestrooi met peper en zout. Hou apart.
  3. Snipper de ui en pers de knoflook. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de ui en knoflook in ca. 5 minuten glazig.
  4. Voeg de gedroogde peper en de palmkool beetje bij beetje toe en roerbak totdat de palmkool geslonken is.
  5. Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking. Giet goed af en meng door de palmkool.
  6. Schep de gegrilde paprika erdoor en serveer met wat geraspte Parmezaanse kaas.