Skip to main content

Penne Ragú van de Pastafabriek met overjarige kaas en gesmoorde prei

  • Totale tijd 15 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 2 stuks prei
  • 4 porties Penne ragu van de Pastafabriek
  • 120 gram overjarige kaas
  • 2 el peterselie

In Huis

  • 1 klont boter
  • 1 kneepje citroensap
icon package

Recept stappen

  1. Haal alleen het donkergroene deel van de prei. Kerf de prei in de lengte in zodat je eventueel modder er tussenuit kan spoelen. Snij in ringen.
  2. Verwarm een goede klont boter in een afsluitbare wok of braadpan en roerbak de prei twee minuten. Dek af en smoor echt zachtjes ca. 10 min. Het mag niet bruin worden!
  3. Verwarm intussen de penne ragú volgens de instructie op de verpakking. Rasp alvast wat overjarige kaas voor over de pasta en hak wat peterselie fijn.
  4. Breng de prei op smaak met een kneepje citroensap, peper en zout.
  5. Garneer de penne ragú met de geraspte kaas en peterselie en serveer met de gesmoorde prei.