Pofaardappelen met kastanjechampignons, prei en Fryske kaassaus
Vegetarisch
- Totale tijd minuten

Ingrediënten
In de box
- 2 pakjes pofaardappel
- 2 stuks prei
- 300 gram kastanjechampignons
- 60 gram Fryske kaas
- 2 el crème fraîche
In Huis
- 2 teen knoflook
- olie om te bakken
Recept stappen
- Laat de aardappelen in de verpakking (prik er gaatjes in) en verwarm 7 minuten in de magnetron op 750 Watt.
- Snij ondertussen de prei in ringen en de champignons in plakjes. Hak de knoflook fijn.
- Verhit wat olie in een pan en fruit de knoflook kort. Voeg de prei toe en bak 5 minuten. Voeg de champignons toe en bak nog eens 5-7 minuten. Breng op smaak met peper en zout.
- Roer de crème fraîche door de groenten en voeg de geraspte Fryske kaas toe. Laat de kaas smelten tot een romige saus.
- Snij de pofaardappelen open en vul ze met het champignon-preimengsel. Serveer direct.