Pompoen mango curry uit de Keuken van Maass

Vegetarisch

  • Totale tijd 3-25 minuten
Kant en klaar maass pompoen mango curry

Ingrediënten

In De Krat

  • 4 porties pompoen mango curry (kant-en-klaar)
  • 80 gram cashewnoten
  • 1 doosje eieren (optioneel)
  • 1 stuks paprika
  • 1 stuks komkommer
icon package

Recept stappen

  1. Optie 1: Verwarm de oven voor op 180 graden. Verwijder het plastic folie, dek af met aluminiumfolie of schep in een afdekbare ovenschaal. Verwarm gedurende 20-25 minuten in de oven.
  2. Optie 2: Prik gaatjes in de folie en verwarm 3 minuten op de hoogste stand van de magnetron.
  3. Bak de cashewnoten in een droge koekenpan en strooi over de curry.
  4. Bak er eventueel een eitje bij als het gerecht iets te exotisch is voor de kids. Je hebt ook komkommer en paprika gekregen. Snij in reepjes en serveer als rauwkost bij de curry.