Skip to main content

Portobello stroganoff met gemengde rijst van Maass met geroerbakte snijbiet en tomaatjes

Kant en klaar van Uit de Keuken van Maas

  • Totale tijd 15-20 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 1 stuks snijbiet
  • 0.50 stuks rode ui
  • 200 gram cherrytomaatjes
  • 2 stuks eieren (optioneel)

In Huis

  • olie om in te bakken
  • 1 teentje knoflook
icon package

Recept stappen

  1. Verwarm de maaltijden volgens instructie op de verpakking. Spoel de snijbiet af en snij in reepjes. Snipper 0.5 rode ui en bak in wat olie in een wok. Roer af en toe.
  2. Snij intussen een teentje knoflook fijn en halveer 150/200 gram cherrytomaatjes. Voeg de knoflook en tomaatjes bij de snijbiet als deze geslonken is en roerbak nog even mee. Serveer bij de stroganoff.
  3. Je kan er voor de kinderen ook nog een eitje bij bakken!