Dit is ons receptenarchief t/m 2023. Heb je al een box? Log in met je bestaande e-mailadres in de Crisp app om ‘m daar te beheren.

Portobello stroganoff met gemengde rijst van Maass met geroerbakte snijbiet en tomaatjes

Kant en klaar van Uit de Keuken van Maas

  • Totale tijd minuten
Foto Portabella stroganoff uit d ekeuken van Maass

Ingrediënten

In de box

  • 1 stuks snijbiet
  • 0.5 stuks rode ui
  • 200 gram cherrytomaatjes
  • 2 stuks eieren (optioneel)

In Huis

  • olie om in te bakken
  • 1 teentje knoflook
icon package

Recept stappen

  1. Verwarm de maaltijden volgens instructie op de verpakking. Spoel de snijbiet af en snij in reepjes. Snipper 0.5 rode ui en bak in wat olie in een wok. Roer af en toe.
  2. Snij intussen een teentje knoflook fijn en halveer 150/200 gram cherrytomaatjes. Voeg de knoflook en tomaatjes bij de snijbiet als deze geslonken is en roerbak nog even mee. Serveer bij de stroganoff.
  3. Je kan er voor de kinderen ook nog een eitje bij bakken!