Skip to main content

Pulled pork pie van Pom Pie met Spaanse bietensoep en een salade

Varken

  • Totale tijd 25 minuten

Ingrediënten

icon package

Recept stappen

  1. Zet de oven aan op 180 graden, haal de pie’s uit de bakjes en zet op een bakplaat gedurende 20-22 minuten in de oven (als oven al is voorverwarmd 18 minuten).
  2. Warm de soep zachtjes op.
  3. Maak de salade: Meng in een slakom 1 el azijn, 1 tl mosterd, snufje suiker, 1 el mayonaise, 3 el olie, zout en peper tot een dressing.Snij de roodlof in de lengte doormidden, verwijder eventueel het hart, en snij in halve ringen. Snij ca. 50 gram Chinese kool** in fijne reepjes. Was een kwart krop sla** en snij in repen. Schil ca. 100 gram van de yacon** snij in stukjes en voeg toe. Voeg allemaal bij de dressing. Knip een deel van de bieslook erbij en meng. Bewaar wat bieslook om de soep mee te garneren.
  4. De soep kan warm en koud gegeten worden. Wij vinden het nu niet meer de tijd voor koude soep, maar het is aan jou!