Skip to main content

Reubens sandwich met ganzenpastrami

  • Totale tijd 15 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 1 stuk(s) Ui
  • 8 sneetje(s) Brood
  • 250 g Ganzenborst pastrami

In Huis

  • 2 stuk(s) Augurk
  • 8 el Mayonaise
  • 2 el Pittige chilisaus
  • 2 el Zure room
  • 1 tl Mierikswortel
  • 1 tl Citroensap
  • Worcestershire saus
  • 250 g Zuurkool
  • 4 plak(ken) Belegen kaas
  • 4 el Boter
icon package

Recept stappen

  1. 1. Hak de augurken en de ui zeer fijn. Meng een saus van de mayonaise, chilisaus, zure room, augurken, ui, mierikswortel, citroensap en Worcestershire sauce.
  2. 2. Besmeer alle boterhammen met een laagje van de saus. Beleg 4 boterhammen met de kaas en de zuurkool.
  3. 3. Snij de pastrami in heel dunne plakken en verdeel over de boterhammen. Dek af met de laatste 4 boterhammen. Besmeer de boterhammen aan de buitenkant met boter. Bak de boterhammen in een koekenpan totdat ze knapperig zijn en de kaas gesmolten is. Druk af en toe flink aan. Serveer met nog wat van de saus.