Skip to main content

Risoni met groene groenten van Uit de Keuken van Maass met witte asperges en aardbeien toetje

Kant en klaar van Uit de Keuken van Maas

  • Totale tijd 15 minuten
Wk 17 risoni groene groenten kant en klaar

Ingrediënten

In De Krat

  • 4 portie risoni met groene groenten
  • 600 gram asperges wit
  • 2 stuks venkel
  • 100 gram cherrytomaatjes
  • 1 bakje aardbeien
  • 4 el crème fraîche

In Huis

  • snufje zout
  • snufje suiker
  • naar smaak olijfolie
  • naar smaak azijn
  • naar smaak mosterd
icon package

Recept stappen

  1. Verwarm de maaltijden in de magnetron of in een pan.
  2. Als je wil: Schil de asperges, zet ze op met een snufje zout en suiker, breng ze aan de kook, draai na 5 minuten het vuur uit en laat nog 5 minuten verder garen. Geen tijd, doe het dan een andere dag en maak bij de risoni een simpel venkelslaatje** met wat olie, azijn, mosterd, peper en zout. Als je nog tomaatjes over hebt zijn die er ook lekker in.
  3. EN! Lekker als toet, heerlijke Hollandse aardbeien. Als het goed is heb je ook voor iedereen nog wel een lepeltje crème fraîche.